destinationWebbdesign
Andreas Viklund har börjar hos oss efter ett par års arbete för ett företag i Stockholm. Andreas är webbdesigner, och är sedan flera år tillbaka en av Sveriges absolut mest meriterade specialister inom sin nisch. Han har skapat och distribuerat webbplatsmallar och WordPress-teman som har använts till att bygga mer än tio miljoner sajter över hela världen. Bland användarna finns allt från privatpersoner och småföretag till internationella organisationer och börsnoterade bolag.

Andreas grundprincip är att bygga enkelt, lättbegripligt och optimerat, med en hög kvalitet på den kod som används. Kodkvaliteten och enkelheten har gjort att Andreas mallar har använts som utbildningsmaterial i olika webbdesignutbildningar, både på gymnasienivå och i högskole- och universitetskurser i ett tjugotal länder världen över.

Vid sidan av webbdesignen har han även jobbat med sökmotoroptimering, webbredaktörskap (bland annat för två av Sveriges största humorbloggar, tjuvlyssnat.se och tjuvtittat.se), onlinemarknadsföring, varumärkesbyggande och olika former av webbrelaterade analyser. Han har dessutom en uppmärksammad karriär som musikartist bakom sig, och har även hunnit med ett antal skribentuppdrag.

Kontakta Jokkmokks It-Center om  ni är intresserade av en ny hemsida eller modernisera er nuvarande sida.
Vi hjälper till att ta fram hemsidan som passar just dig eller ditt företag.

Våra hemsidespaket